Modulul 5

Livrare

Livrarea eficientă este vitală pentru creșterea și succesul afacerilor de comerț electronic. Dar nu fiecare companie are capacitatea de a avea propriul serviciu de livrare, intern și de aceea se bazează adesea pe serviciile operatorilor poștali pentru livrarea la timp și eficientă.

În acest scop, modulul #5: „Livrarea” a fost creat pentru a prezenta o imagine de ansamblu cuprinzătoare a tuturor companiilor de curierat din Republica Moldova, inclusiv informațiile de bază, prețurile, opțiunile de livrare, condițiile și posibilitățile acestora. Acest lucru nu numai că va încuraja concurența sănătoasă între operatorii poștali locali, ci va îmbunătăți și transparența pentru clienții finali.

În plus, Modulul #5: „Livrarea” include informații detaliate despre procedurile de import și export adesea complexe care vin odată cu cumpărăturile online, precum și câteva informații utile legate de serviciul universal, obligațiile expeditorului și contestațiile aferente expedierilor. Acest lucru va permite tuturor celor implicați să ia decizii în cunoștință de cauză și să evite potențialele obstacole și ambiguități.